• Kulturkalendern - Din kulturmötesplats
  Fredag, 09:56

  Medlemspresentation

  Västkustens Nation

  Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Växjö universitet. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 18:e mars -85. Med andra ord firade vi 20årsjubiléum i våras, och det betyder ju även att vi har erfarenheten. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkomande fester är Baccanahlen, Baklängesmiddagen och Julsång på Sivans. Utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen.

  För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball, massage och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

  En ny gren vi försöker slå oss in på är shoppingresor till diverse ställen. Vi har besökt Danmark, Tyskland och Göteborg. I år har vi tänkt ta en resa till Ullared för alla glada shoppingfirrar!

  http://www.vastkustenvxu.se/


  Kommande aktiviteter: Här var det inte mycket bokat...
Tipsa vän om denna aktivitet
Ditt tips har skickats!

< Stäng >
Aktivera påminnelse av denna aktivitet
 • SMS (5kr per påminnelse)  
  E-post (gratis)  
 • - - * Ogiltigt datum
 • :
Påminnelse aktiverad!

< Stäng >